Нов адрес на germany link:

Germanwings

Germanwings
Lufthansa

Германия-плацдарм на Сащ за електронен шпионаж в Европа


Германия-плацдарм на Сащ за електронен шпионаж в Европа

Скандални разкрития в Германия: местни фирми нелегално са снабдявали с оръжие режима на Кадафи !!!

https://anon.click/dulaw85

Скандални разкрития в Германия: местни фирми нелегално са снабдявали с оръжие режима на Кадафи !!!

Германската разузнавателна служба БНД е шпионирала журналисти

https://pod.disroot.org/posts/1065681


Германската разузнавателна служба БНД е шпионирала журналисти


публикувано на 24.02.17


Германската разузнавателна служба БНД е шпионирала журналисти от Би Би Си, вестник “Ню Йорк таймс”, агенция Ройтерс и други медии.

За това съобщи на интернет сайта си германското списание “Шпигел”, позовавайки се на автентични документи, получени в редакцията му. Поне 50 телефонни и факс номера и имейл адреси на журналисти и редакции били в списък за проследяване от 1999 година.

Сред шпионираните журналисти са били и кореспонденти в Афганистан.

Пълното разследване на “Шпигел” се очаква да бъде публикувано утре в печатното издание на списанието.

“Дойче банк”

https://pod.disroot.org/posts/1036743
Пералнята “Дойче Банк” извършила обстойна проверка на личните сметки на американския президент Доналд Тръмп
.
https://pod.disroot.org/posts/980879
“Дойче банк” се извини за свои измами
.
https://pod.disroot.org/posts/960632
Глобиха Дойче Банк с 630 милиона долара заради руска схема за пране на пари
Държавно устройство: федерална република. Държавен глава -президент, избиран за срок от 5 г. от специално свикано федерално събрание. Законодателен орган - парламент с две камари (Бундестаг и Бундесрат). Изпълнителен орган - правителство с федерален канцлер, който се избира от Бундестага. Министрите се назначават от президента по предложение на канцлера.
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

вторник, 27 септември 2011 г.

Срам за немската държава,че продължава безкруполно да се облажва от бг проститутките

Срамният български специалитет

Реалният брой на принудените да проституират не е известен

Реалният брой на принудените да проституират не е известен

Престъпници от България държат "бизнеса" с трафик на хора в Германия. Това сочат данните на Федералната служба по престъпността. В регистрираните случаи става дума предимно за принудителна проституция на непълнолетни.

През миналата година броят на съдебните разследвания, свързани с принудителна проституция в Германия, е намалял. Същото се отнася и за броя на жертвите. Това обаче са само официални статистики. Предполага се, че реалните цифри са значително по-високи, защото в много от случаите до намеса на полиция и съд така и не се стига.

Жертвите не дават показания


Жертвите не дават показания

Нова статистика със стари познайници

Както и преди значителни промени в статистическите данни за произхода на жертвите и на извършителите няма. 85% от официално регистрираните жертви на принудителната проституция в Германия са от европейски страни. Сред чужденците най-голям е броят на румънците и българите. Както и преди в значителна част от случаите става дума за непълнолетни. Германците са на първо място сред организаторите на този вид търговия с цел сексуална експлоатация. Сред чужденците обаче отново на първите две места са престъпници от България и Румъния. На трето място в тази мрачна статистика са трафикантите с турско гражданство.

Най-голямото предизвикателство си остава идентифицирането на жертвите и нежеланието им да свидетелстват срещу извършителите на престъплението. Без свидетелските им показания обаче не може да се докаже вина за нелегален трафик на хора и принудителна проституция. В анализа на Федералната служба по престъпността се отделя специално внимание на България, Румъния и Унгария заради членството им в ЕС. Междувременно техните граждани могат да представят проституцията като легална форма на услуги, така както позволява законът в Германия. Опитът на Федералната служба по престъпността обаче сочи, че често в тези случаи става дума за фантомни фирми, които прикриват сексуална експлоатация.

Обещанията за добър живот са само примамка


Обещанията за добър живот са само примамка

Жертвите прикриват мъчителите си

"Повечето от жертвите са свързани със семейни и или етнически доминирани структури, нямат връзка с германската правова и социална държава и не са готови да свидетелстват срещу извършителите на престъплението, които са от техния клан", се казва в анализа на Федералната служба по престъпността.

36% от регистирираните жертви на сексуална експлоатация са знаели, че ще проституират в Германия. Примамени са били с обещания за високо заплащане. На практика обаче от тях се искало да си изплащат дълговете по транспорта, документи и квартира, което ги обричало на експлоатация при крайно мизерни условия. Учудване буди фактът, че все още голям брой от жертвите - 35%, са били излъгани с предложения за съвсем друга работа в Германия, като 14% са били вербувани чрез псевдо-агенции за мода и изкуство.

Във всички тези случаи жертвите са силно зависими от извършителите на престъплението и са държани под контрол чрез психически и физически тормоз. Ето защо Федералната служба по престъпността съветва германските полицаи да се грижат максимално за жертвите, спечелвайки доверието им за бъдещи свидетелски показания.


дв / Germany link


Още:


Някои европейски държави, най-вече Холандия и Германия, легализират проституцията, което довежда до последици като узаконяване на сводничеството, публичните домове и «клиентите на проституцията». Първите стъпки към легализиране на проституцията в Германия са направени през осемдесетте години на XX в. До 1993г. битува масовото схващане, че 75% от жените в германската индустрия са чужденки от Уругвай, Аржентина, Парагвай и други южноамерикански държави (Altink 1993г., стр. 33). След падането на Берлинската стена, 80% от близо 10 000 незаконно трафикирани жени в Германия, вече идват от Централна и Източна Европа и страните от ОНД. (МОМ, 1998г., стра.17). През 2002г. проституцията в Германия е обявена за законна професия, години след легализирането й в някои разрешени зони. Понастоящем рекламите, свързани с проституцията, сводничеството и публичните домове са законни в Германия. Според някои неправителствени организации, истинският процент на чужденките, които проституират в Германия, е 85 % - това хвърля още повече съмнения върху факта, че е тези жени са влезли в Германия без чужда помощ. Както в Холандия, неправителствените организации съобщават, че повечето от тези жени са жертва на незаконен трафик, понеже е почти невъзможно бедни жени сами да се придвижат, да си покрият разходите по пътуването и съответните документи и да се установят в „бизнеса” без външна помощ.