Нов адрес на germany link:

Germanwings

Germanwings
Lufthansa

Германия-плацдарм на Сащ за електронен шпионаж в Европа


Германия-плацдарм на Сащ за електронен шпионаж в Европа

Скандални разкрития в Германия: местни фирми нелегално са снабдявали с оръжие режима на Кадафи !!!

https://anon.click/dulaw85

Скандални разкрития в Германия: местни фирми нелегално са снабдявали с оръжие режима на Кадафи !!!

Германската разузнавателна служба БНД е шпионирала журналисти

https://pod.disroot.org/posts/1065681


Германската разузнавателна служба БНД е шпионирала журналисти


публикувано на 24.02.17


Германската разузнавателна служба БНД е шпионирала журналисти от Би Би Си, вестник “Ню Йорк таймс”, агенция Ройтерс и други медии.

За това съобщи на интернет сайта си германското списание “Шпигел”, позовавайки се на автентични документи, получени в редакцията му. Поне 50 телефонни и факс номера и имейл адреси на журналисти и редакции били в списък за проследяване от 1999 година.

Сред шпионираните журналисти са били и кореспонденти в Афганистан.

Пълното разследване на “Шпигел” се очаква да бъде публикувано утре в печатното издание на списанието.

“Дойче банк”

https://pod.disroot.org/posts/1036743
Пералнята “Дойче Банк” извършила обстойна проверка на личните сметки на американския президент Доналд Тръмп
.
https://pod.disroot.org/posts/980879
“Дойче банк” се извини за свои измами
.
https://pod.disroot.org/posts/960632
Глобиха Дойче Банк с 630 милиона долара заради руска схема за пране на пари
Държавно устройство: федерална република. Държавен глава -президент, избиран за срок от 5 г. от специално свикано федерално събрание. Законодателен орган - парламент с две камари (Бундестаг и Бундесрат). Изпълнителен орган - правителство с федерален канцлер, който се избира от Бундестага. Министрите се назначават от президента по предложение на канцлера.
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

петък, 2 септември 2011 г.

За зверствата на Кадафи има вина и Германия,която му продаваше нелегално оръжие

Зверствата на Кадафи

:::

ТАЗИ НЕМСКА ИДИОТКА МЕРКЕЛ ПРОДАВАШЕ ОРЪЖИЕ НА КАДАФИ,А СЕГА ГОВОРИ ЗА НЯКАКВИ ЗВЕРСТВА !


Безсрамницата Ангела Меркел - показа си увисналите цици,а сега и дъртата катерица ли ще си извади ?

:::


Колко хора е убил Кадафи?

Колко хора е убил Кадафи?

Докато укриващият се Муамар Кадафи отправи две войнствено-непримирими аудио-послания от неизвестното си местонахождение, хората в Либия намират все повече доказателства за зверствата на сваления режим.

"Това е интрига. Това е заговор. Оказвайте съпротива до последния куршум. Продължете да се сражавате, от град на град, от долина на долина, от планина на планина. Битката ще бъде дълга. Те няма да могат да заставят нашите въоръжени племена да коленичат..."

В излъченото от редица арабски телевизии на 1 септември аудио-послание либийският диктатор Кадафи продължава да бълнува за военна победа над противниците си. В същото време на бял свят излизат ужасите на неговия режим.

Диктаторът не отстъпва


Диктаторът не отстъпва

"Не харесваш Кадафи? Тогава ще те убием!"

Младият мъж се оглежда неуверено в каросерията на тъмносиния затворнически фургон. Влиза в една от седемте миниатюрни килии в буса. "Да, точно в тази кола ме държаха 4 дни", казва Абу Бакр Табиб. Без чист въздух, при непоносима жега. Задържаните не са получавали вода и храна в продължение на 30 часа. Естествените си нужди е трябвало да задоволяват в миникилиите. Миризмата била ужасяваща.

Младият либиец, който със спрей рисувал червено-черно-зеленото знаме на бунтовниците от Бенгази по стените в Триполи, бил задържан в жилището си през юли заедно с брат си. Доносник на режима издал двамата. Табиб и брат му Файсал по време на първите 4 дни след ареста били често измъквани от затворническия фургон, разпитвани, захлашвани и пребивани. Казвали, че ще разстрелят Табиб. "Не харесваш Кадафи ли? Затова сега ще те убия собственоръчно". След 4 дни били изпратени в прословутия централен затвор Абу Салим. Оттам преди няколко дни, заедно с още хиляди други затворници, ги освободили бунтовниците.

Табиб и Файсал все пак са оцелели. Само един ден преди освобождаването им, в складовото помещение, пред което е паркиран затворническият фургон, лежат близо 50 изгорени трупове на противници на Кадафи. Очевидци разказват, че трима или четирима от милиционерите на Кадафи хвърлили в склада ръчни гранати, докато други стреляли от покрива с автомати по беззащитните пленници. По-късно сградата била подпалена. Сред жертвите са освен цивилни лица и няколко военнослужещи от силите на Кадафи, за които се твърди, че са отказали да стрелят по бунтовниците.

Представители на правозащитната организация Human Rights Watch са преброили тленните останки на най-малко 45 души само в опожареното ламаринено складово помещение. Организацията обаче предполага, че само на това място са били избити около 150 души. Едва двайсетина успяват да избягат от масовата екзекуция. Един от тях е Фаталах Абдулах. Той успява да се спаси с бягство, докато стрелящите войници продължително презареждали автоматите си. Възрастният Фаталах избягал от склада и се скрил под един от затворническите фургони на двора. При клането Фаталах Абдалах губи двама от тримата си синове, арестувани заедно с него през август в гр. Злитан.

Дългите списъци на убитите


Дългите списъци на убитите

Колко ли са неоткритите масови гробове?

Затворът за разпити в Калида Ферджан край пътя към летището в Триполи е на само един километър от казармата на прословутата "Бригада Хамис". Командваната от сина на Кадафи Хамис 32-ра бригада е считана за елитна част на режима. Смята се, че там са извършени особено много зверства. Казармата е бомбардирана нееднократно от силите на НАТО през последните месеци.

Около военния обект има обширни полета. Представители на преходното правителство и правозащитни организации предполагат, че тук може би се намират големи и още неоткрити масови гробове и че такива ще бъдат намерени и навсякъде из столицата. Според бунтовниците освободените пленници са около 10 хиляди, общият им брой обаче е бил вероятно между 50 и 70 хиляди - само за последните 6 месеца. И още една стряскаща цифра: смята се, че по време на сраженията срещу войските на Кадафи са загинали 50 хиляди бунтовници и цивилни граждани.

АГ, ЗЦ, ТА, АД, В. Шопов, Д. Попова-Витцел


дв / Germany link


Още: