Нов адрес на germany link:

Germanwings

Germanwings
Lufthansa

Германия-плацдарм на Сащ за електронен шпионаж в Европа


Германия-плацдарм на Сащ за електронен шпионаж в Европа

Скандални разкрития в Германия: местни фирми нелегално са снабдявали с оръжие режима на Кадафи !!!

https://anon.click/dulaw85

Скандални разкрития в Германия: местни фирми нелегално са снабдявали с оръжие режима на Кадафи !!!

Германската разузнавателна служба БНД е шпионирала журналисти

https://pod.disroot.org/posts/1065681


Германската разузнавателна служба БНД е шпионирала журналисти


публикувано на 24.02.17


Германската разузнавателна служба БНД е шпионирала журналисти от Би Би Си, вестник “Ню Йорк таймс”, агенция Ройтерс и други медии.

За това съобщи на интернет сайта си германското списание “Шпигел”, позовавайки се на автентични документи, получени в редакцията му. Поне 50 телефонни и факс номера и имейл адреси на журналисти и редакции били в списък за проследяване от 1999 година.

Сред шпионираните журналисти са били и кореспонденти в Афганистан.

Пълното разследване на “Шпигел” се очаква да бъде публикувано утре в печатното издание на списанието.

“Дойче банк”

https://pod.disroot.org/posts/1036743
Пералнята “Дойче Банк” извършила обстойна проверка на личните сметки на американския президент Доналд Тръмп
.
https://pod.disroot.org/posts/980879
“Дойче банк” се извини за свои измами
.
https://pod.disroot.org/posts/960632
Глобиха Дойче Банк с 630 милиона долара заради руска схема за пране на пари
Държавно устройство: федерална република. Държавен глава -президент, избиран за срок от 5 г. от специално свикано федерално събрание. Законодателен орган - парламент с две камари (Бундестаг и Бундесрат). Изпълнителен орган - правителство с федерален канцлер, който се избира от Бундестага. Министрите се назначават от президента по предложение на канцлера.
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

неделя, 5 юни 2011 г.

Германия сее ЗАРАЗА от Ешерихия коли в цяла Европа

СЗО: Смъртоносната бактерия в Европа е напълно нов щам



Краставици - УБИЙЦИ,Made in Germany !

02 юни 2011

Микробиолог в Хамбург показва чинийки на петри с проби от смъртоносния нов щам на бактерията ешерихия коли

Разновидността на бактерията ешерихия коли, причинила до снощи смъртта на 18 души в Европа, е напълно нов щам, който не е наблюдаван никога досега, съобщи в четвъртък Световната здравна организация (СЗО).

Първоначалният генетичен анализ показва, че това е мутация между две различни групи на бактерия ешерихия коли – ентероагрегативна еширихия коли и ентерохеморагична ешерихия коли, и има агресивни характеристики.

Хилде Крузе, експерт по безопасността на храните към СЗО, заяви пред агенция "Асошиейтед прес", че това "е уникален щам, който никога досега не е изолиран при пациенти". Тя твърди, че той има "различни характеристики, които го правят по-заразен и произвеждащ повече токсини" от множеството щамове на ешерихия коли, съдържащи се в червата на хората. Учени от Пекинския институт по геномика в Китай потвърдиха, че щамът е силно заразен и токсичен.

Учените обаче все още не могат да установят какъв е източникът на заразата.

Жертвите от опасната бактерия вече станаха 18, като 17 от тях са в Германия, а един почина в Швеция. Заразени са над 1500 души в девет европейски държави. Регистрирани са и първите два случая в САЩ. Повечето от тях неотдавна са пътували до Германия.

От вчера сутринта Русия спря без прдизвестие вноса на пресни зеленчуци от всички държави в ЕС. Властите наредиха вече внесените продукти да бъдат премахнати от складове и рафтове на магазините.

Говорителят на Европейската комисия Фредерик Венсан определи реакцията като несъответстваща на реалната ситуация и обеща до часове да бъде изпратено писмо до Москва от името на еврокомисаря по въпросите на здравеопазването Джон Дали.

Фермери от Полша и Холандия възнегодуваха от руската реакция и настояха Брюксел да защитава по-решително интересите им.

"Роспотребнадзор", руската агенция за защита на потребителите, усили вчера контрола по границите заради инфекцията в Европа и случаите на холера в съседна Украйна. Контролът ще се отнася за лица и транспортни средства, пристигащи от страни, където са регистрирани опасните заболявания. В края на май бяха регистрирани пет случая на холера в Донецка област на Украйна.

в дн / Germany link