Нов адрес на germany link:

Germanwings

Germanwings
Lufthansa

Германия-плацдарм на Сащ за електронен шпионаж в Европа


Германия-плацдарм на Сащ за електронен шпионаж в Европа

Скандални разкрития в Германия: местни фирми нелегално са снабдявали с оръжие режима на Кадафи !!!

https://anon.click/dulaw85

Скандални разкрития в Германия: местни фирми нелегално са снабдявали с оръжие режима на Кадафи !!!

Германската разузнавателна служба БНД е шпионирала журналисти

https://pod.disroot.org/posts/1065681


Германската разузнавателна служба БНД е шпионирала журналисти


публикувано на 24.02.17


Германската разузнавателна служба БНД е шпионирала журналисти от Би Би Си, вестник “Ню Йорк таймс”, агенция Ройтерс и други медии.

За това съобщи на интернет сайта си германското списание “Шпигел”, позовавайки се на автентични документи, получени в редакцията му. Поне 50 телефонни и факс номера и имейл адреси на журналисти и редакции били в списък за проследяване от 1999 година.

Сред шпионираните журналисти са били и кореспонденти в Афганистан.

Пълното разследване на “Шпигел” се очаква да бъде публикувано утре в печатното издание на списанието.

“Дойче банк”

https://pod.disroot.org/posts/1036743
Пералнята “Дойче Банк” извършила обстойна проверка на личните сметки на американския президент Доналд Тръмп
.
https://pod.disroot.org/posts/980879
“Дойче банк” се извини за свои измами
.
https://pod.disroot.org/posts/960632
Глобиха Дойче Банк с 630 милиона долара заради руска схема за пране на пари
Държавно устройство: федерална република. Държавен глава -президент, избиран за срок от 5 г. от специално свикано федерално събрание. Законодателен орган - парламент с две камари (Бундестаг и Бундесрат). Изпълнителен орган - правителство с федерален канцлер, който се избира от Бундестага. Министрите се назначават от президента по предложение на канцлера.
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

петък, 3 март 2017 г.

Чавушоглу реагира срещу Германия



https://anon.click/xafum27

Чавушоглу реагира срещу Германия

Външният министър Мевлют Чавушоглу направи следното изявление във връзка с анулирането на срещата на министъра на правосъдието Бекир Боздаг с турците в Германия: „Това са систематични действия на германската дълбока държава”...

03.03.2017 ~ 03.03.2017

Чавушоглу реагира срещу Германия

         Външният министър Мевлют Чавушоглу направи следното изявление във връзка с анулирането на срещата на министъра на правосъдието Бекир Боздаг с турците в Германия: „Това са систематични действия на германската дълбока държава”.

         Външният министър Чавушоглу се срещна на делова закуска с унагрския министър на външните работи и външната търговия Петер Сийярто в резиденцията на външното министерство. По-късно Чавушоглу направи изявление за журналистите.

         Относно анулирането на срещата на министъра на правосъдието Бекир Боздаг, Чавушоглу отбеляза: „Това поведение на Германия не съответства нито на демокрацията нито на свободата на изразяване нито на свободата на събиране. Страна опитваща се да дава урок по демокрация на всеки, а дори да се меси по този начин във вътрешните дела на редица страни открито  прилага двоен стандарт”.

Чавушоглу акцентира, че миналата година Германия е анулирала и заплануваната среща на президента Реджеп Тайип Ердоган с турците живеещи в тази страна по повод опита за преврат от 15ти юли, но наред с това е дала разрешение на срещите на терористичната организация ПКК и че дори е позволила главатаря на ПКК да се свърже посредством телеконференция.

         Чавушоглу каза: „Давате разрешение за главатарите на терористичните организации, но за избрания с гласовете на народа президент на Турция Реджеп Тайип Ердоган няма разрешение”. Чавушоглу отбеляза, че са били положени усилия за възпрепятстването на срещата на премиера Бинали Йълдъръм миналата седмица в Германия и каза дословно: „Сега кметствата започнаха да анулират срещите. Това не е случайност. Това са систематични действия на германската дълбока държава”.

         Чавушоглу посочи: „Длъжни сте да ни приемате като равноправен партньор. Турция не е ваша подчинена страна. Вие не сте шеф на Турция. Вие не сте първа класа, а Турция  не е втора класа. Ние не се отнасяме по този начин към вас. Вие дсъщо сте длъжни да се отнасяте с Турция като с равноправен партньор”.

         Външният министър Чавушоглу отбеляза: „Систематичният натиск, който упражнявате над турското общество няма да обезсърчи турското общество. Няма да успеете. Нека да действаме съвместно”.

         Чавушоглу подчерта: „Ако искате да работите с нас трябва да се научите как да се отнасяте. По този начин работите не вървят и няма да вървят. Ние също ще дадем необходимия отговор. Без да се боим ще дъдем заслужения отговор. Тогава вие му мислете”
.
Germany link:

https://pod.disroot.org/people/4af4f500510501341ab42394a4e7c018