Нов адрес на germany link:

Germanwings

Germanwings
Lufthansa

Германия-плацдарм на Сащ за електронен шпионаж в Европа


Германия-плацдарм на Сащ за електронен шпионаж в Европа

Скандални разкрития в Германия: местни фирми нелегално са снабдявали с оръжие режима на Кадафи !!!

https://anon.click/dulaw85

Скандални разкрития в Германия: местни фирми нелегално са снабдявали с оръжие режима на Кадафи !!!

Германската разузнавателна служба БНД е шпионирала журналисти

https://pod.disroot.org/posts/1065681


Германската разузнавателна служба БНД е шпионирала журналисти


публикувано на 24.02.17


Германската разузнавателна служба БНД е шпионирала журналисти от Би Би Си, вестник “Ню Йорк таймс”, агенция Ройтерс и други медии.

За това съобщи на интернет сайта си германското списание “Шпигел”, позовавайки се на автентични документи, получени в редакцията му. Поне 50 телефонни и факс номера и имейл адреси на журналисти и редакции били в списък за проследяване от 1999 година.

Сред шпионираните журналисти са били и кореспонденти в Афганистан.

Пълното разследване на “Шпигел” се очаква да бъде публикувано утре в печатното издание на списанието.

“Дойче банк”

https://pod.disroot.org/posts/1036743
Пералнята “Дойче Банк” извършила обстойна проверка на личните сметки на американския президент Доналд Тръмп
.
https://pod.disroot.org/posts/980879
“Дойче банк” се извини за свои измами
.
https://pod.disroot.org/posts/960632
Глобиха Дойче Банк с 630 милиона долара заради руска схема за пране на пари
Държавно устройство: федерална република. Държавен глава -президент, избиран за срок от 5 г. от специално свикано федерално събрание. Законодателен орган - парламент с две камари (Бундестаг и Бундесрат). Изпълнителен орган - правителство с федерален канцлер, който се избира от Бундестага. Министрите се назначават от президента по предложение на канцлера.
Watch 24-hour Al Jazeera English news online live broadcast right here.

четвъртък, 4 юли 2013 г.

Партийният секретар Александър Андреев защитава комунистическото котило,от което произлиза


  • 03.07.2013
  • от Александър Андреев, До...


Евродепутатите ни се взират в пъпа си
Какво направи впечатление по време на вчерашния дебат за България в Европарламента? Първо, България очевидно не е особено интересна. Второ, България е интересна само с това, че там се подвизава една расистка и ксенофобска партия на име "Атака". И че един съмнителен човек на име Пеевски не е станал шеф на ДАНС. И трето, поне половината от изказалите се български депутати говориха хаотично, взряни в българския си пъп, тъй че посланията им изобщо не достигнаха до колегите им. Имаше обаче и изключения: Ковачев, Калфин, Казак и Малинов, които вече са намерили мястото си сред европейските депутати.
Дебатът за България се проведе след подобен дебат за положението в Унгария. По унгарската тема интересът очевидно беше много по-голям, там се изявиха и най-острите шпаги на Европарламента - Кон-Бендит и Верхофстад, например. Естествено е, че те - зелените, левите и либералите - буквално щурмуваха крепостта на унгарския премиер Орбан, който все пак си беше направил труда да дойде в парламента. Когато се стигна до България обаче, залата се опразни, острите шпаги си отидоха, българският премиер го нямаше и единствено германският консерватор Вебер поразпали дискусията с пламенна реч и призив за бързи предсрочни избори в България.
.

(Явно по традиция в Дойче Веле болшевишките ченгета са добри, а неченгетата – лоши. Нали още навремето Българската секция на радиото се оглавяваше от члена на БКП Михаил Антонов, а сега от комсомолския секретар в Българското радио Александър Андреев.)


.
Както можеше и да се очаква, ораторите от ЕНП разкритикуваха сегашното правителство в София, докато изказалите се социалисти изтъкнаха неговата легитимност. Направо конфузно беше обаче непрестанното прехвърляне на горещия картоф "Атака" от едните към другите: "БСП управлява с "Атака"!" - "Не, БСП не управлява с "Атака". С "Атака" управляваше ГЕРБ!" - приблизително така звучеше безплодният спор. Добре, че се намери един ирландски депутат, който успя да формулира същинската и несъстояла се тема на дебата. Пол Мърфи каза нещо, над което европейските политици трябва да се замислят: хората в България протестират не срещу една или друга партия, те протестират срещу корупцията и проядената система, така че нека партиите не се опитват да си присвояват протеста. Между другото, и българският депутат Светослав Малинов добави нещо в сходна посока: от Европарламента българите очакват не партизанщина и подкрепа всеки за "своята" си партия в България. За съжаление и консерваторите, защитаващи ГЕРБ, и социалистите, които подкрепиха българското правителство, не пожелаха да нарушат партийната си дисциплина и да се вслушат в подобни трезви констатации.вст
.

(Явно по традиция в Дойче Веле болшевишките ченгета са добри, а неченгетата – лоши. Нали още навремето Българската секция на радиото се оглавяваше от члена на БКП Михаил Антонов, а сега от комсомолския секретар в Българското радио Александър Андреев.

.
www.forumat-bg.com/medii/420–20-


Георги Ифандиев:

Явно по традиция в Дойче Веле болшевишките ченгета са добри, а неченгетата – лоши. Нали още навремето Българската секция на радиото се оглавяваше от члена на БКП Михаил Антонов, а сега от комсомолския секретар в Българското радио Александър Андреев.
.....
Попаднах на нещо като обзор, нещо като коментар, изобщо като нищо на света… Творбата е подписана от някой си Емилиян Лилов от Дойче Веле. Не съм го чувал, но пък и не слушам радио. Ала ми бе любопитно как журналист от чужда медия тълкува (не)свободата в нашенските. Изненада липсваше. Момчето перфектно изпълнява спуснатата му задача – лукаво набива в съзнанието на читателите, че у нас истински журналисти са само комунистите и ченгетата, или техните креатури. Покрусен, авторът жали за тях. За някой почтен човек, не дай Боже за антикомунист – ни дума, ни вопъл, ни стон, камо ли ред! А е представител на уж демократична, германска медия. Другарят уцелва в десетката. Например намеква за един, който бил уволнен заради Първанов. Ясно кого защитава – комунист поне второ поколение с родови връзки в Държавна сигурност – агент Ивайло. Досега не схващам по какъв критерий разделиха ченгетата на добри и лоши? Как стана така, че едни се оказаха наши и положителни, а други – техни и отрицателни и обратното? Ченгето си е ченге и би следвало да подлежи на лустрация. Да го предоставят за превъзпитание на внучетата на Шахо Циганина…[13] Да види какво е. Точка! Явно по традиция в Дойче Веле болшевишките ченгета са добри, а неченгетата – лоши. Нали още навремето Българската секция на радиото се оглавяваше от члена на БКП Михаил Антонов, а сега от комсомолския секретар в Българското радио Александър Андреев[14]?!
Като съвременен Матросов този Лилов се е хвърлил да брани комуниста и ченгето, съветския възпитаник Огнян Бояджиев, съдружник и слуга на оръжейни мутри от сорта на Младен Мутафчийски.

.
Germany link:

https://pod.disroot.org/people/4af4f500510501341ab42394a4e7c018