Закон в Германия забрани животинското порно, но не и секса с животни. Това предизвика бум на публичните домове за секс с всякакви животни из цяла страна.

Име:  %D0%BA%D0%BE%D0%B7%D0%B8-300x231.jpeg
Разглеждания: 595
Размер:  24,5 КБ
Зоофилията в Германия не е престъпление от 1969 г. През последните години хората, практикуващи този вид секс, значително са се увеличили. В страната дори са се появили “еротични зоопаркове” за секс с животни, вариращи от лама до коза.

Защитници на животните в Германия твърдят, че сегашният закон не ги защитава от зоофилите. Те настояват за категоричната забрана на секса с животни.

Фермер от региона Грос-Герау в югозападната част на страната, е забелязал, че овцете му, които обичайно били приятелски настроени, започнали да избягват контакти с хора.

Той монтирал камери в кошарите и открил, че през нощта вътре се промъквали мъже, за да се възползват сексуално от овцете.

Бундестагът започна дебати относно внасянето на промените в националания Кодекс за защита на животните, след като случаите на зоофилия и сайтовете, които я промотират рязко се у увеличил.

От селскостопанската комисия към германския парламент предвиждат глобата за първо нарушение да е в размер на над 20 000 евро.


http://novini.co.uk/%D0%B1%D1%83%D0%...5%D1%80%D0%BC/